Brabant Throwdown

De
Opdracht

Brabant Throwdown moet hét Fitness event van Brabant gaan worden en zal toegankelijk zijn voor alle Crossfit atleten uit Nederland en Europa. Heabb heeft geholpen om deze ambitie te verwezenlijken in een krachtig online platform.

Krachtig

Een evenement waar veel kracht bij komt kijken, heeft natuurlijk ook een krachtige website nodig. Daarom hebben we Brabant Throwdown gebouwd in het open-source cms Umbraco.

Not invented here

Vanuit Brabant Throwdown kwam de vraag of wij een ticketsysteem konden ontwikkelen voor de kaartverkoop. Maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Daarom hebben we er samen voor gekozen om Eventbrite te gebruiken. Dit heeft veel tijd maar ook kosten bespaard en is een compleet ticketsysteem met alle gewenste opties. Heabb heeft Eventbrite natuurlijk voor Brabant Throwdown volledig ingericht, zodat zij hier zelf weinig werk aan hadden.

Efficient energie besparen

Door het eenvoudige gebruik van Umbraco als CMS kost het nauwelijks tijd en energie om zelf een aanpassing te maken. En dat is wel zo efficiënt, want de tijd en energie bespaar je het liefst voor tijdens het evenement.

Benieuwd wat we voor jou kunnen beteken?

Heabb denkt graag met je mee

Volgende case