WL vastgoed

De
Opdracht

W&L vastgoed is investment manager én ontwikkelaar van woningen en woongebieden in Noord-Brabant. Ze zijn een betrokken onderneming met als doel het realiseren van functionerende wijken waar mensen lang en met plezier wonen. Deze ambities worden werkelijkheid dankzij een solide financiële basis in combinatie met een creatief en energiek ontwikkelingsteam.

Samen gebouwd

De basis van W&L vastgoed was gelegd door strategytoday.nl. Een partner van Heabb waar wij graag mee samenwerken. De huisstijl lag klaar en de functionele eisen waren al grotendeels verwerkt in een wireframe. Op enkele details na was het geraamte van de website al klaar. Nu was het aan Heabb om hier een passend en functioneel ontwerp van te maken.

Het was de wens van de klant om een woning configurator te hebben zodat verschillende woning opties gevisualiseerd konden worden. Wanneer de gebruiker een gewenste woning opties aanklikt in de lijst wordt deze wijziging te zien. Vervolgens kan de gebruiker schakelen tussen verschillende woning aanzichten om een goed beeld te krijgen wat dit precies allemaal voor de woning betekend.

Maatwerk

Om de klanten van W&L vastgoed zo goed mogelijk te informeren zijn er verschillende maatwerk modules ontwikkeld. Waaronder een interactieve kavelkaart waar te zien is welke kavels nog beschikbaar zijn. En een woningconfigurator waar verschillende woning opties kunnen worden gevisualiseerd en vergeleken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen beteken?

Heabb denkt graag met je mee

Volgende case