Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Brand guide

Een sterk merk heeft een duidelijke en sturende brand guide. Het is de basis van je bedrijf en website. Het zorgt voor eenheid in communicatie, stijl en identiteit. Iedereen die met jouw merk aan de slag gaat weet voortaan hoe en wat.

De bewaker van jouw identiteit

Als je niet scherp voor ogen hebt waar je merk voor staat, raken je merkuitingen versnipperd. En dat is zonde. Een brand guide beschermt de identiteit van je bedrijf en draagt bij aan een sterk merk. Het beschrijft het doel, de kernwaarden en de uitstraling.

Van merkstrategie en communicatie tot design en visuele uitingen: na het lezen van een brand guide weet iedereen precies waar het merk voor staat. Alles tot in de puntjes uitgewerkt. Denk aan het juiste lettertype, kleuren, tone of voice tegenover klanten en het soort berichten op social media. Als iedereen zich aan de regeltjes houdt, creëer je een professionele uitstraling. Alle richtlijnen op één plek. Dit scheelt een hoop tijd en gedoe. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Laat ons jouw merk in kaart brengen in een brand guide. Dit boek bevat naast scherpe analyses en duidelijke keuzes ook praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Een brand guide is de leidraad voor alle keuzes die je maakt en alle middelen die je inzet. Met een brand guide schep je duidelijkheid én inspireer je.

Wat staat er in een brand guide?

  • Introductie: wat zijnde merkwaarden van het bedrijf en wat is de tone of voice?
  • Logo: hoe en wanneer wordt het logo gebruikt?
  • Design: wat zijn de richtlijnen rondom lettertype, beeld en kleurgebruik?
  • Social media: hoe wordt de huisstijl toegepast op social media?

Heabb ontwerpt, vernieuwt en verbetert jouw website op maat. Zodat jij een online visitekaartje hebt die écht bij jou past.

Neem contact op