Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Diensten

Wij gaan op zoek naar het probleem en vertalen dit in een oplossing. Of het nu gaat om een website, applicatie, advies, branding of een combinatie van alles. Digitaal komt je bedrijf niks meer te kort. Al onze diensten zijn op maat én met elkaar te combineren.

Zet grote digitale stappen met maatwerk software

Software op maat. Voor een nieuwe website, mobiele applicatie, platform of online portaal.

Maatwerk software

Start met online verkopen

E-commerce is de toekomst. Start je eigen webshop.

Webshop

Creëer een website op maat

Ga voor een website die naadloos bij het bedrijf aansluit. Kies voor een website op maat.

Maatwerk website

Dit doet online marketing voor jou

Breng verandering met online marketing en wordt online vindbaar.

Online marketing

Wordpress website op maat

Wordpress website op maat laten maken? Heabb creëert een unieke website met gebruik van Wordpress templates of bouwt en designed zelf vanaf de eerste bouwsteen

Wordpress website

Laat jouw merk tot leven komen

Je wilt graag opvallen. Met authentieke en effectieve branding til je jouw bedrijf naar the next level. Wij helpen niet alleen met een logo, maar zorgen voor een compleet pakket om jouw merk op de kaart te zetten.

Branding

Bovenaan google met SEO

Heabb kent Google als zijn eigen broekzak. Wij kennen de algoritmes, no-go’s en must-do’s. Wat zeker prioriteit moet zijn als je omhoog wilt kruipen in de zoekmachine.

Zoekmachine optimalisatie

Optimaliseer je bedrijfsprocessen

Heabb helpt met interne procesoptimalisatie. Verbeter en versnel de workflow met één overkoepelend online portaal waar iedereen mee kan werken.

Online portaal

Je huisstijl duidelijk in een boek

Een brand guide beschermt de identiteit van je bedrijf. Het beschrijft het doel, de kernwaarden en de uitstraling. Zo schep je duidelijkheid én inspireer je.

Brand guide

Jouw eigen digitale omgeving op maat

Jij wilt meer klantinteractie en het gebruiksgemak verhogen. Ga voor een online platform. Heabb denkt met je mee. Til jouw website naar een hoger niveau.

Online platform

Adverteren op Google met SEA

Geef jouw bedrijf een online boost en laat Heabb SEA inzetten voor direct vindbare advertenties bij Google. Met een onderbouwd plan gaan we gericht aan de slag om bezoekers naar de website te krijgen.

Search engine advertisement

Bereik je doelgroep met Social Media

Social media is een goudmijn. Miljoenen Nederlanders scrollen dagelijks door Instagram, Facebook of Twitter. Het is ‘the place to be’ voor jouw bedrijf dus.

Social media campagne

Een App in de Appstore

We luisteren naar het probleem, denken mee over de perfecte oplossing en ontwikkelen die voor je.

Mobiele applicaties

De perfecte plaatjes voor jouw bedrijf

Je website is je visitekaartje. Dat verdient zorgvuldig geschoten foto’s die passen bij het imago van je bedrijf. Op zoek naar perfecte plaatje? Heabb helpt.

Fotografie

Bereik jouw doelgroep

Als bedrijf wil je niets liever dan bovenaan staan in Google. Dat kan alleen met onderscheidende en overtuigende teksten. Dit lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. Heabb helpt en zorgt dat je de juiste doelgroep bereikt.

Contentcreatie