Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Neem digitale stappen met maatwerk software

Jouw bedrijf stuit tegen een digitaal probleem op. Interne processen verlopen moeizaam, omdat er met vier verschillende programma’s wordt gewerkt. En om de haverklap krijg jij een foutmelding omdat het huidige systeem zwaar verouderd is. Of misschien wil jij het gebruiksgemak voor websitebezoekers vergroten. De Heabb webdevelopers zorgen voor maatwerk software waar jij mee uit de voeten kan.

Aan de slag

Jouw vraag, wordt ons antwoord. Wij nemen de leiding en verwerken je feedback tijdens het proces. Denk mee over je eigen oplossing. Eerst zoeken we de vezels van het bedrijf tot op het bot uit. De perfecte oplossing moet namelijk net zo goed zitten als een paar nieuwe schoenen. Zeg nou zelf: iets wat niet lekker zit, draag je immers niet. Belangrijk dus dat jouw digitale oplossing precies bij het bedrijf past.

Ontdek alles over maatwerk websites

Maatwerk Software Img

De perfecte maat

Jullie vraagstuk en identiteit ontdekken wij tijdens de kennismaking. Onze creatieve breinen draaien dan al overuren. Van alle input maken wij in een handomdraai een treffend concept. Zodra het globale idee er ligt, komt die jullie kant op. Met jullie feedback en aanpassingen gaan we de ontwikkelfase in.

Creëer een online portaal

Onderhoud

Bij Heabb zijn we altijd volledig op de hoogte van iedere technologische ontwikkeling. En weten we wat de beste mogelijkheid is voor jouw digitale oplossing. In korte sprints werken we naar het eindproduct toe. Is er iedereen meer dan tevreden? Dan onderhouden wij maandelijks jouw website, applicatie of platform. Prettig als problemen direct opgelost moeten worden.

Met Heabb als partner voor maatwerk software wordt jouw digitale omgeving altijd bijgehouden.

Neem contact op