Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Branding

Herkenbaar, indrukwekkend en uniek. Met de juiste branding maak je jouw merk klaar voor de toekomst.

Wat is branding?

Als je aan branding denkt, is de kans groot dat je meteen aan logo’s denkt. Logisch. Maar het is meer dan dat. Al je online uitingen dragen een boodschap uit. Je wil de aandacht van jouw ideale klant trekken. Branding is alles wat je nodig hebt om op te vallen, impact te hebben en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het helpt je te onderscheiden van concurrentie. Het laat klanten zien waarom jouw bedrijf anders, maar speciaal is.

Heabb helpt ondernemers te groeien door middel van branding. Wij bouwen aan je merk en verbeteren je online uitstraling. Zo kun jij impact maken. Of het nu gaat om een nieuw logo, een volledig nieuw merkidentiteit of het upgraden van een bestaande huisstijl: wij gaan iedere uitdaging aan. Graag zelfs.

Doelgroep

Zet jouw ideale klant op je netvlies. Wat wil je dat hij als eerste ziet? Een aantrekkelijk merk spreekt de juiste doelgroep aan én verkoopt. Een goede aanpak zorgt voor meer vertrouwen en meer conversie. Met het toepassen van branding leer je jouw doelgroep nóg beter begrijpen.

Wil je beter aansluiten met de doelgroep van jouw website? Heabb helpt. Wij brengen de doelgroep in kaart en bepalen per fase de juiste koers.

Branding Times Square

Een eigen huisstijl

Door een eigen identiteit te creëren, ben je herkenbaar voor de doelgroep en onderscheid je jezelf van concurrentie. Samen ontdekken we de huisstijl die bij jou en je merk past. Dit doen we door je te voorzien van de volgende kenmerken:

Logo

Een logo is het gezicht van je bedrijf. Het moet herkenbaar zijn en in het oog springen. Wij helpen met het ontwerpen of herontwerpen van een logo. Heabb zorgt dat je logo werkt voor je merk.

Kleurpalet

Er zijn oneindig veel kleuren. Met de juiste kleuren zet je eenvoudig en snel een bepaalde sfeer neer. Zie je door de bomen het bos niet meer? Heabb helpt. Samen vinden we de juiste kleurcombinaties.

Tone of voice

Alles wat je doet, draagt bij aan de uitstraling van je merk. Door middel van een interne stijlgids creëer je een rode draad in de communicatie binnen én buiten het bedrijf.

Typografie

Van letter naar beleving. Typografie bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een website. Met een goed ontwerp en samenstelling van lettertypes optimaliseren we je huisstijl.

Beeld

Beeld zegt meer dan woorden. Maak hier gebruik van. Ze helpen jouw merkidentiteit kracht bij te zetten. Bij ons stromen ideeën in overvloed. Wij zorgen voor een beeldstrategie dat perfect bij jouw bedrijf past.

Social media

Door social media in te zetten, vergroot je je naamsbekendheid. Van Facebook tot Instagram. Wij ontwerpen een format om jouw merk in de spotlights te zetten met social media. Ieder kanaal op een eigen manier, maar in jouw stijl.

Brand guide

Een sterk merk heeft een duidelijke en sturende brand guide. Het is de basis van je bedrijf en website. Laat ons jouw merk in kaart brengen in zo’n brand guide. Dit boek bevat naast scherpe analyses en duidelijke keuzes ook praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Het is de leidraad voor alle keuzes die je maakt en alle middelen die je inzet. Met een brand guide schep je duidelijkheid én inspireer je.

Meer over de brand guide

Heabb ontwerpt, vernieuwt en verbetert jouw website op maat. Zodat jij een online visitekaartje hebt die écht bij jou past.

Neem contact op