Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Optimaliseer het online portaal

Je werkt al jaren met dezelfde systemen. Maar nu er na een CRM, marketingsoftware en salesprogramma óók nog HRM-software bijkomt, zie je door de bomen het bos niet meer. Hoog tijd om alles te bundelen in één online portaal. Heabb bouwt een pakket voor ieder proces in jouw organisatie. Een online portaal waar jouw medewerkers mee uit te voeten kunnen.

Inzicht in de oplossing

Met een helder, overkoepelend pakket dat alle processen in een vat giet, creëer je duidelijkheid. En start je niet eerst tientallen programma’s op voordat je aan je werkdag begint. Laat Heabb je adviseren over de beste interne procesoptimalisatie. Wij helpen je aan een goede structuur. Aan orde en rust. Aan gemak en overzicht. Dankzij een online portaal. We denken met je mee.

Online Portaal (1)

Overkoepelend online portaal

In een kennismakingsgesprek ontdekken we waar de pijnpunten van het interne proces zitten. Verloopt de communicatie niet soepel tussen verschillende afdelingen? Of botsen de boekhoudingsoftware en inventarisatieprogramma’s? Wij matchen je met de juiste oplossing. En bouwen er eentje als die nog niet bestaat.

Schakelen snel

We kenmerken ons bij Heabb omdat we snel schakelen. We hebben kennis van zaken en inspireren elkaar waar nodig. Jouw vraag wordt van verschillende kanten bekeken zodat jij de beste oplossing van ons krijgt. Ontdek het door met ons in zee te gaan.

Maak het jouw medewerkers makkelijker en optimaliseer interne processen met een online portaal.

Neem contact op