Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Doelgericht adverteren met SEA

Jouw website is een echte klantentrekker. Alleen blijven bezoekers uit. Geef jouw bedrijf een online boost en laat Heabb SEA inzetten voor direct vindbare advertenties bij Google. Met een onderbouwd plan gaan we gericht aan de slag om bezoekers naar de website te krijgen. Genereer zo meer offerteaanvragen, verdubbel het verkeer op de website of verhoog de verkoopcijfers van een specifiek product.

Waar zoekt je doelgroep op?

Door middel van een zoekwoorden- en doelgroeponderzoek achterhalen we waar jouw bezoekers op zoeken. Hebben we daar een duidelijk beeld van? Dan gaan we aan de slag. Advertenties worden geplaatst. Afhankelijk van jouw budget bepalen we wanneer en hoe lang. En dan? Laat de kliks maar binnenstromen. SEA zorgt er namelijk voor dat jouw advertentie direct bovenaan bij de zoekresultaten te zien zijn.

Verschillende campagnes

Een SEA-campagne verspreiden wij over twee momenten uit, zodat jij er het meeste uithaalt. Dat werkt zo: eerst zorgen we dat de algemene bezoeker naar de website wordt geleid. Via Facebook komt een potentiƫle koper bijvoorbeeld op de website. We zien dat hij navigeert naar bepaalde producten en daar lang blijft hangen. De tweede campagne richt zich specifiek op die bezoeker en laat advertenties zien van dat ene product.

Sea Google Analytics

Resultaten zien

Adverteren op Google is niet zo concreet en stellig als een wiskundesom. Het is een proces van trial and error. Wij meten de resultaten die binnen drie tot zes maanden bij ons binnenstromen. Daarop baseren wij de vervolgstappen. We tweeken en finetunen. Boetseren de advertenties tot het gewenste resultaat is behaald. Zo doen wij alles voor jouw succes.

Combineer met SEO

Een match made in heaven: SEA & SEO. Ze vullen elkaar perfect aan. SEA is namelijk een quick win: je trekt meteen bezoekers naar de website. SEO is er juist voor de lange termijn en zorgt ervoor dat je de komende jaren beter gevonden wordt in Google. Zo word je op een snelle en duurzame manier zichtbaarder.

Lees meer over SEO

Zorg voor pakkende advertenties bovenaan bij Google met SEA.

Heabb helpt