Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Wordpress website op maat laten maken

Een website op maat laten maken is voor veel bedrijven een ideaal middel om precies te vertellen wat ze doen en waar ze voor staan. Naast Umbraco, waarmee wij websites vanaf de eerste bouwsteen zelf designen en bouwen, werkt Heabb ook met Wordpress. Wordpress klinkt wellicht bekend in de oren en staat voor velen bekend om de templates waarmee gewerkt kan worden. Die templates zorgen voor een basis, waardoor er veel tijd bespaard kan worden in de designfase.

Wordpress zonder template

Ben je fan van het gebruik van Wordpress, maar wil je toch graag een op maat gemaakte, unieke website? Geen probleem. Ook met Wordpress kunnen we een website geheel zelf designen. Zo heb je het voordeel van een op maat gemaakte website, met de gebruiksvriendelijkheid die je van Wordpress gewend bent.

Bel ons met jouw ideeën

Wordpress

Beheer website

Wanneer we voor jou een website creƫren met behulp van Wordpress, ben je verzekerd van een hoge gebruiksvriendelijkheid. We bouwen de website zo, dat jij er daarna zelf mee overweg kan. Zo kun je zelf je content beheren in Elementor, maar uiteraard kun je dat ook aan ons overlaten. Wij zorgen ten alle tijden dat de website up-to-date is en aan alle wensen blijft voldoen.

Heabb ontwerpt, vernieuwt en verbetert jouw website op maat. Zodat jij een online visitekaartje hebt die écht bij jou past.

Neem contact op