Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Zichtbaar met een socialmedia campagne

Social media is een goudmijn. Miljoenen Nederlanders scrollen dagelijks door Instagram, Facebook of Twitter. Het is ‘the place to be’ voor jouw bedrijf dus. Maar hoe val je op tussen de rest, steek je erbovenuit én zet je jouw doelgroep aan tot actie? Dat doe je met een socialmediacampagne. Heabb bepaalt die met jou.

Doelgroepenonderzoek

Tieners zitten op TikTok, jongeren op Instagram en ouderen op Facebook. Waar zit jouw doelgroep? Heabb ontdekt het voor je door middel van doelgroeponderzoeken. Zo weten wij waar wij de advertenties en campagnes het beste kunnen inrichten en uitzetten. Zo schiet jij straks raak.

Wat is jouw doel?

Wat jij wilt bereiken met een onlinecampagne helpt met het bepalen van een strategie. Jouw product is seizoensgebonden door de zomer. Die staat weer voor de deur. Dus adviseren wij een advertentiecampagne met een fikse korting zodat de doelgroep jou voor de zomer weet te vinden.

Mannen Heabb

Niet zomaar beginnen

Zomaar een socialmediacampagne starten werkt niet. Ondanks dat je denkt te weten wat je doelgroep is. Bij Heabb kijken we namelijk verder dan dat. Met de ingrediënten die we hebben vanuit de missie en visie van het bedrijf, maken we een campagne.

Finetunen

Ons voorwerk zorgt voor gerichte targeting. Gaandeweg leren we de doelgroep steeds beter kennen. We ontdekken bijvoorbeeld dat er amper wordt geklikt op advertenties die op Facebook om 8:00 uur komen. Dus passen wij dat aan. Zo werken we steeds verder totdat de advertentie op het perfecte moment op social media verschijnt.

Samenwerking

Een socialmediacampagne staat niet op zichzelf. De perfecte match is met SEO en SEA. Op social media ziet de doelgroep het bedrijf steeds vaker. SEA zorgt voor snelle advertenties en SEO helpt met je autoriteit bij Google.

Lees meer over SEO Dit doet SEA voor jou

Start een socialmediacampagne als onderdeel van jouw online marketing.

Maak een afspraak